24 februari 2018

Biografie van de band Green Easer

Lees hieronder de biografie van de band Green Easer.

Biografie

In de zomer van 2012 werd Classic Rock Coverband Green Easer opgericht. Een naam met een knipoog naar de Limburgse roots van de band. Een verengelste verwoording van ‘grien iezer’ oftewel huilebalk in het Nederlands. Op die manier heeft de band in ieder geval een van de leukste bandnamen van de afgelopen periode bezit.

Het repertoire bestaat uit covers van bekende Classic Rock bands uit binnen en buitenland. Denk aan de Golden Earring, Status Quo, Thin Lizzy, Deep Purple enz. Degelijke rockmuziek uit inmiddels ver vervlogen tijden.

Green Easer is naast avondvullende optredens ook een aantal keren per jaar te zien als support-act van Limburgs grootmacht, de Janse Bagge Bend. Op deze manier speelt de band door de hele provincie en doet ze dorpjes aan waar de meeste mensen nog nooit van hebben gehoord.

Verlang jij ook terug naar de hoogtijdagen van de rockmuziek en staat jouw radio ook vastgelast op Arrow Classic Rock, houd onze agenda in de gaten. Dus kom dan beslist een keer kijken naar Green Easer!

Line up : 

Dion Vankan – Gitaar/ Zang
Bjorn Schoonbroodt – Drums
Paul Claessen- Leadgitaar
Marcel van Melsen – Basgitaar

Meer informatie of verzoeken voor interview: Albert Salden | Chelona.nl | Management of via ons contactformulier